Kovács Zoltán: a tűzijátékot most megtartják

Nem áll fenn olyan időjárási körülmény, ami miatt ismét el kellene halasztani azt, közölte az operatív törzs vezetője.

2022. augusztus 27., 17:18

Szerző:

Nem áll fenn olyan körülmény, amely kérdésessé tenné az esti ünnepi tűzijáték megtartását - közölte az operatív törzs ülése után a testület vezetője, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán azt írta, hogy szombaton 16 órától megkezdte munkáját az ünnepi tűzijáték lebonyolításáért felelős operatív törzs. „Az eddig összegyűjtött és értékelt információk alapján kijelenthető, hogy nem áll fenn olyan körülmény, mely kérdésessé tenné a 19 óra 30 perckor kezdődő díszelgő áthúzást, illetve a 21 órakor kezdődő ünnepi tűzijátékot” - közölte.

Kitért arra is, hogy az operatív törzs a tűzijáték végéig ülésezik és amennyiben szükséges, azonnal tájékoztatja a közvéleményt.

(Kiemelt kép: Kovács Zoltán, a 2021-es Egy a Természettel Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára köszöntőt mond a sümegi Jakab Napok megnyitóján a Püspöki Palota kertjében 2021. július 31-én. Fotó: Máthé Zoltán / MTI )