Visszaszólt Kocsis Máténak a megalázott újságíró

Kártékony káosznak nevezte a Fideszt Miklósi Gábor.

2021. július 30., 13:06

Szerző:

A 444 újságírója, Miklósi Gábor reagált Kocsis Máté kritizáló posztjára. A Fidesz frakcióvezetője csütörtöki posztjában Soros-féle keménylegénynek nevezte az újságírót, Miklósi a politikus szerint „toleranciára nevelés”-nek hívta a kisgyermekek szexuális vegzálását. A posztja alatti kommentben pedig Kocsis Máté ismét felhánytorgatta azt, hogy Miklósi Gábor nem állt fel az Egy vérből valók vagyunk című dalra egy sporteseményen.

Miklósi Gábor újságíró úgy fogalmazott pénteki bejegyzésében, hogy a Fidesz először írt egy pedofil-ellenes törvényjavaslatot, utána rájöttek, hogy az LMBTQI lobbitól is meg kell védeni a gyerekeket. A 444 munkatársa úgy folytatta posztját, hogy a Fidesz rájött, érdekli őket az emberek véleménye, ezért népszavazást írtak ki. Azonban egyetlen konkrét példát se tudtak mondani a homoszexualitás iskolai népszerűsítésére.

„Máté, az én lányaim 5-7 évesek. Nekik sincs bajuk a melegekkel, mert amikor kérdezősködnek, azt mondjuk nekik, mert ezt még nem tiltottátok meg, hogy mindenki azt szerethet, akit akar, és ők is majd azt szerethetnek, akit akarnak.” Az újságíró így folytatta: „mondj erre jobb szót a toleranciára nevelésnél. Vagy magyarázd meg ezt a kártékony káoszt, amit csináltatok, egy tisztességes interjúban a 444-en!”

(Kiemelt kép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett üléséről tartott debreceni sajtótájékoztatón 2021. június 17-én. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)