Kihívót kap a Szerencsejáték Zrt.

Az állami cég kormányközeli konkurenciát kapott: A Garancsi Istvánhoz és Habony Árpádhoz köthető Las Vegas Casino-csoport lett az első hivatalos riválisa az állami Szerencsejáték Zrt-.nek.

2023. július 10., 18:11

Szerző:

Belép a sportfogadási piacra Habony Árpád és Garancsi István. Június 27-én távszerencsejáték szervezési engedélyt kapott az LVC, így a kaszinókat üzemeltető cég oldalán innentől legális sportfogadásra is lesz lehetőség – vette észre a hatósági nyilvántartásban az Mfor. A lap információi szerint a Szerencsejáték Zrt. tavaly 822 milliárd forintos árbevétellel zárt, amelynek 20 százalékát az online sportfogadás hoz. 

Idén januárban Magyarország megszűntette a fogadások kapcsán az állami monopóliumot, így léphetett a piacra a magánkézben lévő vállalat. 

(Kiemelt képünkön: Habony Árpád a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó A magyar modell az átalakuló Európában című közös konferenciáján, a budapesti Larus Rendezvényközpontban 2013. május 30-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

 

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.