Kigyulladt egy csarnoképület Fóton

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra – tájékoztatta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

2023. április 16., 18:37

Szerző:

Csámpai Attila beszámolt arról, hogy Fóton a tűz feltehetően a Fehérkő utcában található csarnok előteteje alatt tárolt anyagoknál keletkezett, majd a szalon tetőszerkezete is lángra kapott. A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladat a tűz terjedésnek megakadályozása, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagyértékű autók is vannak – jelezte.

Kitért rá, sérültről nem tud, a tűz miatt keletkezett sűrű fekete füst messziről is látható. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján azt közölte: a fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen van.

(Kiemelt képünk illusztráció: Raktárépület ég Fóton a Keleti Márton utcában 2013. december 24-én. A tűzoltók eloltották az 500 négyzetméteres épületben keletkezett tüzet. Fotó: MTI Fotó: Lakatos Péter)

Miután  a 21 Kutatóközpont és a Publicus is enyhe Tisza előnyt mért a legfrissebb kutatásában, várható volt, hogy a kormányzati oldal közvélemény-kutatói is megszólalnak. Az eredmény borítékolható: Nézőpont Intézet szerint a Fidesz vezet, nem is kicsit.