Kiderült, mikor mutatja be az ElkXrtukat a TV2

Eddig folyamatosan elhalasztották. 

2022. március 2., 12:35

Szerző:

A Media1 információi szerint 2022. március 14-én, 21 órai kezdéssel kerül képernyőre a TV2-n az ElkXrtuk című fikciós elemekben bővelkedő, a 2006-os utcai zavargásokat feldolgozó, Kálomista Gábor nevéhez fűződő, hivatalosan politikai krimi műfajú film. 

A TV2 korábban januárra tervezte a tévépremiert, de akkor elmaradt. A premier azóta is folyamatosan csúszott. A Media1 információ szerint a csúszás hátterében az áll, hogy Kálomista Gáborék előbb Erdélyben akarták bemutatni a filmet. 

A lap úgy tudja, hogy most már biztosan nem csúszik tovább a premier, képernyőre kerül az Elkxrtuk:   március 14-én, tehát egy nappal a nemzeti ünnep előtt. A filmet várhatóan az esti órákban fogják vetíteni. 

(Kiemelt kép: Elk*rtuk című film sajtóvetítése. MOM park, 2021. október 22. Fotó: Merész Márton/168.hu)

 

15:53

Egy újabb belga csokoládégyár üzemében azonosították azt a bélfertőzést okozó baktériumot, amely néhány hónappal korábban az olasz Ferrero csokoládégyár belgiumi telephelyén okozott szalmonellafertőzést, és ezzel több mint 300 megbetegedést Európa szerte – írta a The BrusselsTimes hírportál csütörtökön.

15:08

Az orosz-ukrán háború kitörése után pár hónappal Svédország és Finnország egyszerre adta be csatlakozási kérelmét a NATO-hoz. Az út a tényleges csatlakozáshoz viszont nem olyan egyszerű, mint azt sejteni lehetett, mert Törökország több indokkal is akadályozza a folyamat gyors lezárását. Dag Harteliust, Svédország budapesti nagykövetét kérdeztük többek között a svéd–török viszonyról, Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról és az orosz–ukrán háborúról.