Kiderült hol található a pokol: a Google Play Áruházban és az Apple App Store-ban

Írják be az okostelefonok alkalmazásait kínáló keresőbe, hogy pokol és meglepő eredményre fognak jutni. 

2022. szeptember 2., 07:49

Szerző:

Kiderült, merre található a pokol – derül ki a Fókusz riportjából. Úgy tűnik az elektronikus naplózásra és távoktatásra is használt KRÉTA-rendszer értékelése eléggé lesújtó. Legalábbis, ha azt nézzük, milyen keresőszóra dobják ki a különböző szoftveráruházak az applikációt.

A pokol szót a Google Play áruház keresőjébe beírva rögtön az első találat a tanulóknak szánt KRÉTA-rendszer, de nem kell sokáig görgetni, az ötödik a listán a szülői KRÉTA.

(Kiemelt képünk illusztráció: Diákok érkeznek a Városligeti Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába 2021. szeptember 1-jén, az iskolakezdés napján. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.