Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon

Műszaki hiba miatt fél-egy órát késnek a vonatok.

2023. május 18., 15:41

Szerző:

Műszaki hiba miatt fél-egy órát késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon – közölte a Mávinform honlapján csütörtök délután. A rákoshegyi biztosítóberendezés helyreállítása várhatóan hosszabb időt vesz igénybe.

Rákos és Maglód között szünetel a forgalom, egyórásnál hosszabb késésekre, járatkimaradásokra is lehet számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. A Keleti pályaudvar és Rákos között nem közlekednek az újszászi vonal járatai, ezen a szakaszon a Budapest-Hatvan-Miskolc vonali S80-as, Mátra és Agria InterRégiókat (IR85, IR87) vehetik igénybe az utasok. Az InterRégiók is megállnak Kőbánya felsőn és Rákoson. Rákos és Maglód között pótlóbuszok közlekednek, a Volánbusz Budapest és Maglód közötti helyközi járatain elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket. 

A vasúttársaság a Szolnokig vagy Szolnokról utazóknak javasolja, hogy a Cegléd felé közlekedő elővárosi vonatokat vegyék igénybe. A BKK elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket többek között az M2-es metrón a Keleti pályaudvar és Örs vezér tere között, továbbá a 67-es, 97E, 161-es, 161A, 162-es, 168E és 169E jelzésű buszokon.

 (Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Bazsó Bálint/168.hu)

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.