Jászapáti fideszes polgármestere feljelentett egy kommentelőt, akinek Orbán Viktor a profilképe

2019. augusztus 23., 16:44

Szerző:

„Kedves Barátaim! A mai napon, 2019. 08. 23-án, feljelentést tettem a Jászberényi Járásbíróságon Turjányi Öcsi elnevezés alatt, ismeretlen tettes ellen, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás miatt" – jelentette be Jászapáti fideszes polgármestere, Farkas Ferenc.

Farkas Ferenc a Facebookon
Fotó: Facebook/Farkas Ferenc

Az állítólagos rágalmazás egy Facebook-csoportban történt, az állítólagos elkövető pedig egy kommentelő, akinek a  Facebookon Orbán Viktor a profilképe.

(444 és 24.hu nyomán)

13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.

Tegnap 20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.