Irány a szabad, még kitart a kirándulóidő!

Tovább növekszik, majd napközben megvastagszik a felhőzet. Csapadék estig még nem valószínű, ekkortól fordulhat elő néhol eső, zápor – olvasható a Hungaromet Nonprofit Zrt oldalán.

2024. január 5., 06:58

Szerző:

A délire forduló szél többnyire mérsékelt, az Észak-Dunántúlon időnként élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 13 fok között valószínű. Késő estére 4 és 9 fok köz hűl le a levegő.

Tovább vastagszik a felhőzet, nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Este még csak néhol, az éjszaka második felében már nagyobb területen fordulhat elő eső, zápor. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül, megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 9 fok között alakul, de elsősorban az ország északkeleti harmadán -1 és +4 fok közé is hűlhet a levegő.

(Fotó: 168.hu)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.