Mentőcsomag – Így lehet száztizennégy forintért zöldséget, gyümölcsöt venni országszerte

Három és fél kilogrammos, kevésbé szép, de teljes mértékben fogyasztható, zöldséget és gyümölcsöt vegyesen tartalmazó mentőcsomagokat kezd el árulni országszerte a Lidl, csomagonként 399 forintos áron.  

2022. december 13., 12:00

Szerző:

A Lidl Magyarország elindította „Mentsük meg! élelmiszermentő akcióját, mellyel tovább bővíti az élelmiszerpazarlás mérséklése érdekében tett intézkedéseinek körét. A külsőleg már nem tökéletes, de még fogyasztható gyümölcsöket és zöldségeket egységcsomagban, kedvezményes áron kínálja vásárlóinak, hogy tovább minimalizálja a keletkező élelmiszerfelesleget, valamint ezáltal is támogassa a magyar családok egészséges táplálkozását – írja az áruházlánc sajtóközleménye a fővárosi szinten már bevezetett mentőcsomagokról.

Zöldség és gyümölcs kilogrammonként 114 forintos áron

Mint kifejtik: az áruházlánc novemberben Budapesten elindította a „Mentsük meg!” akciót, ahol a még fogyasztható, de kisebb hibákkal rendelkező zöldségeket és gyümölcsöket egységcsomagban kínálja vásárlóinak.

A 3,5 kg-os zöldségből és gyümölcsből vegyesen összeállított csomagokat rendkívül kedvező áron, mindösszesen 399 Ft-ért lehet megvásárolni.

A csomagok országszerte, az áruházlánc minden magyarországi áruházában megtalálhatóak lesznek várhatóan 2023. február végével.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTI/Máthé Zoltán)