Mínusz 18 fokot mértek hajnalban

Reggel fagyos, amúgy napos.

2022. január 25., 06:24

Szerző:

Kedd hajnalban erős fagyra ébredünk: az ország leghidegebb pontjain akár mínusz 18 fokig is lehűlhet a hőmérséklet.

A déli országrészben délelőtt még többnyire napos idő lesz, de fokozatosan ott is megnövekszik a rétegfelhőzet. Északon felszakadozik az égbolt, és így akár még rövidebb napos órák is lehetnek – az Időkép szerint. Délután főleg az északkeleti határ mentén fordulhat elő gyenge havazás, hózápor. A nyugati szél a főváros térségében megélénkülhet, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A csúcshőmérséklet általában 0 és +5 fok között várható, de az északkeleti harmadban fagypont alatt maradhat a hőmérséklet. Késő este +1 és -7 fok között alakul a hőmérséklet, írja a met.hu.

(Kiemelt kép: Autóra fagyott ónos eső Nagykanizsán 2021. december 26-án. Fotó: MTI/Varga György)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).