Nem megy locsolkodni Orbán, inkább otthon maradt, de a hívei ezt is megbocsátják neki

2020. április 13., 10:13

Szerző:

Harmincharmadik nap. Ez a húsvét más, mint a többi. A kölni a fiókban marad. - írta ki húsvéthétfőn Facebook-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök egy fotó társaságában, amelyen valószínűleg a dolgozóasztala látható, valamint a locsolkodásra használt húsvéti kölnije.

Hiába a hagyományszegés a járvány kényszerű körülményei között, Orbán Facebook-oldalának legendásan lojális (ennél csak durvább szavak vannak a jelenségre), és jól megszűrt hozzászólói láthatóan megbocsátották a kormányfőnek a lépést.

„Azért egy unokás újabb képnek örülnénk! Isten áldja, óvja az egész családot! Azért a kedves feleség megérdemelne egy kis kölnivizes frissítést, mert rajta van a család terhe, persze ez édes teher bizonyára!” - írta az egyik lelkes kommentelő.

11:27

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

09:08

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.