Videó – Horrorbaleset helyett, csak sorompót tört a figyelmetlen kamionos

Majdnem oldalba kapta a figyelmetlen kamionost egy vonat, ha nem töri le a félsorompót.

2022. szeptember 12., 17:18

Szerző:

Vecsés felől érkezve rendszeresen feltorlódik a balra – Üllői út felé – kanyarodó sáv, ahol a városból kifelé tartó két sávnyi autónak elsőbbséget kell adni. a bp-i autósok hozzáteszik, hogy rendkívül balesetveszélyes a kereszteződés. Évente több baleset is történik, amik súlyosak, mivel viszonylag nagy tempóval közlekednek a Ferihegyi reptérre vezető úton a járművezetők. A kamionos is ebből a sávból érkezett.

A felvételen az látszik, hogy a kamionos nagyjából a piros jelézs után még megpróbált átérni a síneken, viszont a pótkocsis szerelvény elég hosszú volt ahhoz, hogy arra csapódjon rá a félsorompó – ezzel kitörve azt.

A felvételen látszik, hogy a sofőr visszament a letört sorompóhoz. A videó beüldője ezt írta plusz információként: „Megállt de, csak annyira, hogy félrehúzza a letört félsorompót.” Hozzátette, hogy szólt a sofőrnek, hogy jelentse be az esetet. Remélhetőleg ezt megtette. Amennyiben nem, úgy ennek nyilván meglesznek a következményei utólag.

(Kiemelt képünk pillanatkép. Forrás: Youtube)

Tegnap 21:22

Nagy Eszter ötpárti ellenzéki jelölt a szavazatok 60,81 százalékának, összesen 1204 szavazatnak a megszerzésével kerekedett felül a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bálványkövi Istvánra leadott 714 szavazattal (36,06 százalék) szemben.