Pótlóbusz fog járni a 6-os villamos helyett

A BKK szerint előre tervezett, rendszeres karbantartás miatt van szükség villamospótlásra.

2022. január 14., 11:30

Szerző:

Pályakarbantartás miatt pótlóbusz jár majd a 6-os villamos helyett hétfőről keddre virradó éjszaka – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint előre tervezett, rendszeres karbantartás miatt van szükség villamospótlásra éjfél és hajnali négy óra között. A villamospótló autóbuszok 6-os járatszámmal a közúton közlekednek, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt buszmegállóhelyeken lehet fel- és leszállni.

A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

Közölték, a 931-es autóbuszok hétfőről keddre virradó éjszaka Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg. 

(Kiemelt kép: Budapest, 2021. november 1. Utas száll fel egy villamosra Budapesten 2021. november 1-jén. Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

00:01

Fennállása huszadik évfordulójához érkezett az MVM Partner Zrt., Magyarország legnagyobb villamosenergia-nagykereskedője. Az elmúlt két évtizedben a társaság nagy utat bejárva és jelentős mérföldköveket elérve számos módon járult hozzá a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságához és a rezsicsökkentés biztosításához.