Helyreállt a közlekedés a Keleti pályaudvaron

Menetrend szerint közlekednek a vonatok. 

2021. december 17., 06:38

Szerző:

A Keleti pályaudvart érintő Budapest-Keleti-Győr-Hegyeshalom, Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely, Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalakon menetrend szerint megindult a vasúti közlekedés péntek hajnalban – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Korábban közöltük, hogy csütörtök délután a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki a pályaudvar egyik vágánya melletti elektromos elosztóhelyiségben, a kapcsolószekrényben. Biztosítóberendezés meghibásodása miatt átmenetileg nem közlekedtek a menetrend szerint a vonatok még csütörtök este sem. 

A vonatok péntek hajnaltól már menetrend szerint közlekednek. 

(Kiemelt kép: A 2020. április 2-án a Keleti pályaudvarra érkező utasok csomagjaikat cipelik. Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP)

 

 

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.