Hatalmas erőkkel vonult fel a Fidesz az általános iskolai sportpálya átadásához

2018. november 9., 16:31

Szerző:

Szerdán átadták a XVI. kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola új sportpályáját, az átadásban négy fideszes politikus Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Szatmáry Kristóf, a kerület országgyűlési képviselője, Kovács Péter polgármester és a Fidesz helyi jelöltje, Horváth Ádám – is részt vett – írja a 444.hu.

Azt halkan jegyezzük itt meg, hogy vasárnap időközi képviselőválasztást tartanak a kerületben.

Fotó: Facebook

Az egész iskolát kivezényelték az ünnepélyes eseményre, az énekkar énekelt, Horváth Ádám pedig rövid beszédet tartott. Elmesélte, hogy már az édesapja is képviselő volt, és rajongott a kézilabdáért, és biztos nagyon boldog most, hogy „itt a szeretet körzetében, Rákosszentmihályon” egy kézilabdapálya épülhetett.

– Megígérem nektek is, gyerekek, hogy ha megválasztanak engem képviselőnek, akkor sokat fogok veletek foglalkozni, és igyekszek mindent megtenni azért, hogy ez az iskola továbbra is fejlődjön. Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattatok

– tette hozzá a képviselőjelölt.

 

Tegnap 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.