Egy gyermek is meghalt a rábakecöli autóbalesetben

Hárman meghaltak, köztük egy gyermek. A másik autóban lévő gyermek súlyosan megsérült, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

2023. június 19., 10:44

Szerző:

Hárman meghaltak, egy gyermeket pedig mentőhelikopterrel szálítottak kórházba, azután, hogy eddig ismeretlen körülmények között két autó összeütközött Rábakecöl térségében. 

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint az M86-os  autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023. június 19-én 8 óra 10 perc körül egy lengyel honosságú tehergépkocsi. A tehergépjármű mögött haladó, szintén lengyel honosságú személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények miatt – a teherautóba hátulról belehajtott.

A balesetben a személygépjárműben tartózkodó férfi, illetve nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban egy másik gyermek pedig súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere szállította kórházba – írja a police.hu. A helyszín közelében teljes útlezárás van érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyik. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó:  MTI/Cseke Csilla)