Hadházy Ákos vitázni akar a Zugló TV-ben Tóth Csabával

Két feltételnek kell a politikus szerint teljesülnie ahhoz, hogy eleget tegyen az MSZP-s politikus meghívásának. 

2021. szeptember 14., 20:27

Szerző:

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csalódottságát fejezte ki közösségi oldalán amiatt, hogy Tóth Csaba nem vett részt a Partizán által szervezett előválasztási vitán hétfőn. A politikus ennek ellenére eleget akar tenni Zugló országgyűlési képviselőjének meghívásának, és szívesen vitatkozna vele a kerület tévécsatornájának stúdiójában. 

Hadházy bejegyzésében azt írja, hogy két feltételnek azonban teljesülnie kell ahhoz, hogy részt vegyen a vitán. „Az adást vágatlan formában teszik közzé és (amennyiben élőben nem közvetítik), kollégáim is rögzíthetik azt. Lesz moderátor, egy mindkét fél számára elfogadható, szakmailag elismert, független újságíró”.

A hétfői előválasztási vita egyébként azért hiúsult meg, mert Tóth Csaba nem volt hajlandó elmenni a Partizán stúdiójába. A csatornát fel is jelentette tegnap, amiért az véleménye szerint valótlanságokat fogalmazott meg vele szemben. Keddi bejegyzésében az MSZP-s országgyűlési képviselő azt is írta, hogy Gulyás Márton és csapata elfogult Hadházyval szemben, és emiatt semmi értelme nem lett volna részt vennie az előválasztási vitán. 

(Kiemelt kép: Hadházy Ákos politikus, független országgyűlési képviselő interjút ad a 168.hu-nak 2021. szeptember 7-én. Fotó: Karancsi Rudolf / 168.hu)