A semmiről kontemplál legújabb művében Gyurcsány Ferenc

Újabb szabadverset tett közzé a Demokratikus Koalíció elnöke. 

2023. január 16., 12:47

Szerző:

Gyurcsány Ferenc ezúttal nem pártja készülődésére utalgat, hanem a semmi értéktelenségén kontemplál, majd feltételezhetően a kormánypárt által elkövetett hibák következményeit rajzolja meg. 

Egy biztos: a végén csak Gyurcsány Ferencben lesz irgalom.

(Kiemelt képünk: Demokratikus Koalíció 15. születésnapja alkalmából Gyurcsány Ferenc beszédet mondott a Kongersszusi Központban. 2021. október 22. Fotó: Merész Márton)

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.