Gyermekportrékat, játszótéri térképet rajzolt a pedofil férfi

2018. augusztus 25., 21:00

Szerző:

Gyermekportrékat, reklámújságokból kivágott gyermekfotókat, sőt játszóterekről készült térképvázlatot is találtak a rendőrök annál a 71 éves budapesti férfinél, aki ellen szexuális visszaélés gyanúja miatt indult eljárás – írja a Zsaru magazin nyomán az Atv.hu.

Fotó: Zsaru Magazin

K. János István évek óta járta Budapest játszótereit, mert betegesen vonzódott fiatal fiúkhoz. A rendőrség arra nem talált bizonyítékot, hogy a férfi bármelyik kisfiúval is szexuális kapcsolatot létesített volna, de tizenkét év alatti fiúkat elcsalt magával. Egyiküket egy pesti játszótérről azzal az indokkal édesgette Csepelre, hogy szilvát fognak szedni. Útközben viszont a nemi szervéről kérdezgette a kisfiút, majd azt mondta, hogy segít neki „pipilni”.

K. János István azonban szerencsére feltűnt a játszótéri biztonsági őrnek, majd kiderült, hogy az idős férfi rendszeresen feltűnik a környéken. Miután egy kamasz lefotózta, sikerült azonosítani. Az is kiderült, hogy a férfi paranoid. Leveleiben arról írt, hogy az 1980-as olimpián ügynökök követték a Szovjetunióba, illetve megpróbáltak rálőni és kilökni a vonatból.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.