Gundel Takács Gábor új műsorában csúnyán megütheti magát, aki rosszul válaszol

Gundel Takács Gábor új kvízműsorában rossz válasz esetén a játékosok öt métert zuhannak a mélybe.

2024. január 27., 11:36

Szerző:

Ismét olyan vetélkedő kerül adásba Gundel Takács Gábor vezetésével, ahol rossz válasz esetén a játékosok a „titokzatos mélybe zuhannak”. Az ugrás című kvízműsor az RTL-en indul hamarosan, ahol egy öt méter magas hídon futamonként öt versenyző ötmillió forintért fog játszani – írja a Hvg. A műsor résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy egy monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra. A cél – 10 szint megugrása – azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak.

A vadonatúj kvízműsort a hollandiai Hilversumban forgatták, gyártója a Scripted Productions és a Talpa Studios, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor – írja az nlc. A csatorna egyelőre nem közölte, hogy mikor indul Gundel Takács Gábor új műsora. 

Gundel Takács Gábor újra rádióműsort vezet, méghozzá a Jazzy-n 

Tavaly volt húsz éve az utolsó, Gundel Takács Gábor által vezetett adás is véget ért az egyik közismert kereskedelmi rádióban. Ma sem akad olyan ember az országban, aki ne tudná, kiről van szó, amikor meghallja a médiaszakember nevét.  Gundel takács Gábor a Jazzyn vezeti a Business Class című műsort. Gundel Takács Gábort a szélesebb közönség leginkább szórakoztató műsorok (pl. Játék határok nélkül, Eurovíziós Dalverseny, Áll az aku, Géniusz…stb.) vezetőjeként, valamint sportesemények kommentátoraként ismeri, de otthonosan mozog gazdasági témákban is. „Pályafutásom során rádióztam jó néhány évet. Az elmúlt 20 évben is kaptam kisebb-nagyobb felkéréseket rádióktól, de igazából ez volt az első olyan ajánlat, amivel kapcsolatban azt mondtam, hogy na, ez érdekel, emiatt érdemes lesz korán felkelni. Részben a Jazzy zenei tartalma, részben a műsor komolyabb hangvétele miatt vállaltam a felkérést. Tetszett, hogy bár reggeli adás, mégis közéleti, gazdasági orientáltságú, ugyanakkor nem egy átpolitizált műsorról van szó”– mondta a médiaszakember.

Gundel Takács Gábor a rádiózás mellett nem hagy fel a tévéképernyőn vállalt egyéb munkáival sem, így vetésforgóban, azaz bármelyik napon felbukkanhat a hallgatóság előtt a Business Classban, reggel 6 és 10 óra között. „A rádiózás a legszabadabb újságírói műfaj” – osztotta meg véleményét a műsorvezető.  A Jazzy rádió élőben, online is fogható. Az elhangzott műsorok, így a Business Class interjúi, beszélgetései utólag is visszahallgathatók.

(Kiemelt képünkön: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Fotó: 168.hu)

Ahogy a tetőzés elhagyta Budapestet, a védekezés fókusza a Duna főváros alatti szakaszára, délre helyeződött át – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az állami tévében az árvíz kapcsán.