Ferenc pisztollyal a kezében tért vissza a műhelyből, és a fürdőszobában fejbe lőtte a volt feleségét

2019. június 20., 13:44

Szerző:

Fejbe lőtte volt feleségét az az érdi férfi, akinek letartóztatására csütörtökön tett indítványt a Pest Megyei Főügyészség.

F. Ferenc és és volt felesége közös házban éltek, de évek óta rossz volt a kapcsolatuk. Június 16-án már korán reggel összevesztek. Ferenc dühbe gurult, elment a műhelybe, ahonnan egy szekrénytáras pisztollyal tért vissza. Az asszony éppen a fürdőben volt, amikor Ferenc odalépett mellé és oldalról fejbe lőtte. a férfi a gyilkosság után autóba ült és a fegyverrel együtt elviharzott otthonról. A holttestre aznap este az áldozat lánya talált rá, ő értesítette a rendőrséget is. Ferencet a közeli Tárnokon fogták el. 

Az emberölés bűntettével gyanúsított férfi szökésének, elrejtőzésének veszélye a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlya és a bűncselekmény elkövetése után tanúsított magatartása miatt fennáll. A bűncselekmény jellege és az elkövetés körülményei a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését indokolják.

A férfit Tárnokon kapták el
Fotó: police.hu

 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.