Fára felakasztott férfit találtak Recsken

Valószínűleg egy eltűnt férfi holttestére bukkantak. 

2022. július 13., 10:49

Szerző:

Július 7-én eltűnt egy férfi, akit utoljára Recsken, a Diabáz úton látták késő délután – írja a heol.hu. Nagy Sándor recski polgármester tájékoztatása szerint szisztematikusan, lépésről lépére vizsgálták át az érintett területet. Elmondása szerint ő egy idő után kivált a csapatból és egy másik útvonalon folytatta az útját. 

A férfi holttestét dél körül találta meg, az illető felakasztotta magát egy fára a közeli erdő egy völgyes részén. Búcsúlevél, vagy egyéb, öngyilkosságra utaló jel nem volt a közelében. A portál beszámolója szerint a településvezető azonnal értesítette a rendőrséget, jelenleg a helyszínelőkre várnak. Meg nem erősített információk szerint a napokkal korábban eltűnt fiatalember holttestére bukkantak, akinek a keresésre indultak.

A polgármester köszöni a részvételt mindenkinek, akik csatlakoztak a keresőcsapathoz. A portál megkeresésére Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.