Ezer négyzetméteren ég a nyolcméteres szeméthegy Nyíregyházán

Mintegy ezer négyzetméteren ég a szemét Nyíregyháza külterületén egy hulladéktelepen – közölte a katasztrofavedelem.hu vasárnap délután.

2023. július 9., 18:13

Szerző:

A Nyíregyháza külterületén lévő szeméttelepen mintegy ezer négyzetméteren ég egy nyolc méter magas szemétrakat. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. 

Hozzátették: az égő rakat mellett lévő hulladékcsarnokban szervizszekrények gyulladtak ki, de ott már eloltották a tüzet az egységek.

(Kiemelt képünk: Kiemelt képünk illusztráció: A magyar BM Heros Zrt. első, legyártott Aquarex D7 típusú, duplafülkés tűzoltóautója a balassagyarmati hivatásos tűzoltó-parancsnokságon 2018. december 21-én. Fotó: MTI / Komka Péter)

 

 

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.