Nem indul Magyarország a 2020-as Eurovíziós Dalfesziválon, aminek örül a visítozó transzvesztitáktól rettegő Bencsik András

2019. november 14., 11:14

Szerző:

Nyilvánosságra hozta az Eurovíziós Dalfesztivált szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége a 2020-as résztvevők listáját.

A 65. fesztiválon 41 ország versenyez majd, egy év kihagyás után visszatér Bulgária és Ukrajna is, Magyarország azonban tényleg nem indul jövőre Rotterdamban – írja a hvg.hu.

A közmédián futó "A Dal" produkció októberben jelentette be, hogy hazánk nem indul jövőre a versenyen, ehelyett közvetlenül a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő produkciókat segítik.

Bencsik András, a Békemenetek hőse – korábban a Népszabadság Pártélet rovatának munkatársa – a Hír TV-Sajtóklubjában melegen üdvözölte a döntést, e szavakkal:

„Az a homoszexuális flottatüntetés, amivé züllött ez a nemzetközi dalfesztivál, hogy ebben nem veszünk részt, ezt mentálhigiénés okból is örvendetesnek tartom, mert nagyon sok fiatalkorú azt hitte, hogy ez egy 18 éven aluliaknak való dolog, miközben itt ilyen visítozó transzvesztiták meg szakállas nők rombolták a közízlést."

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.