Éppen hogy csak átadták, már le is szakadt egy darab az egri buszmegálló tetejéről

2018. október 18., 10:42

Szerző:

A Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ (KMKK) Zrt. által megrendelt és kifizetett buszváró nem lett kész az iskolakezdésre, de végül aztán átadták a buszmegállót, amelyen kétségkívül voltak átépítések, de látszólag nem akkorák, hogy ezt ennyi ideig kelljen húzni – írja az egriügyek.

Szerdán a buszmegálló egy részén a felső rész egy jókora darabja leszakadt:

Fotó: Facebook/Egerben láttam, hallottam

Sérülés szerencsére nem történt, de nyugodtan állhatott volna valaki alatta.

Minden bizonnyal egy busz volt az, de nehéz megérteni: egy felújítás után hogy miért nem figyelnek arra, hogy az arra járó buszoknak ne legyen túl alacsony a várófelületről kilógó rész – veti fel a portál, amely megjegyzi, hogy pár napja kikérték a munkával megbízott vállalkozó és a megrendelő, azaz a KMKK között kötött szerződést, amelyből például az is kiderülhetett volna, mennyit költöttek felújításra. 

A szerződést meg is kapták, de a KMKK egyszerűen kitakarta az összeget.

(hvg.hu nyomán)

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.