Emlékeztető oltást kapott a 111 napig kórházban fekvő fideszes politikus

69 napig műtüdő tartotta életben. 

2021. december 20., 16:13

Szerző:

Bányai Gábor pénteken délután felvette a Pfizer emlékeztető oltását, erről a fideszes országgyűlési képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

Mint írta, az első oltása az egyadagos Janssen volt augusztusban. Úgy volt, hogy elég lesz csak január-februárban felvennie a következőt, de a héten találkozott Szlávik Jánossal a TV2 stúdiójában, aki végül ezt a korábbi oltási időpontot javasolta neki.

„Férfiasan bevallom, szombat délelőttre kiütött az oltóanyag, ami lázat, izom és izületi fájdalmat okozott, ami vasárnap estére szűnt meg vagy csökkent le annyira, hogy megoszthatom a történéseket! Le is kellett mondanom minden programomat!”

– áll a bejegyzésében. 

 

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.