Eltűnt Tuzsérról Lakatos Viktória, de könnyű lesz megtalálni, mert rá van tetoválva, hogy PISTI

2019. április 24., 12:58

Szerző:

A Záhonyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Lakatos Viktória 25 éves tuzséri lakos eltűnése ügyében. A nő 2019. január 25-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A nő 155 cm magas, teltkarcsú, fekete hajú, barna szemű. Különleges ismertetőjele, hogy az egyik vállán SZK és A betű, valamint

alkarjának belső oldalán PISTI feliratú tetoválás olvasható.

Eltűnésekor fekete szövetkabátot, fekete nadrágot és szürke csizmát viselt.

Ő az:

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Záhonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet – írta a police.hu. 

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.