Elszökött egy 13 éves lány otthonról, majd meggondolta magát, de nem talált haza, rendőrök vitték vissza otthonába

2018. július 19., 12:50

Szerző:

Egy ófehértói nő tett bejelentést a rendőrségen, hogy 13 éves lánya, aki térben és időben csak részlegesen tud tájékozódni, a délelőtt folyamán kerékpárral elment otthonról, és azóta életjelet nem adott magáról.

Fotó: police.hu

 

A baktalórántházi rendőrök azonnal az eltűnt lányt felkutatásába kezdtek. Elemezték a község térfigyelő kameráinak felvételeit, majd a szomszédos településeken a lehetséges haladási útvonalakat is ellenőrizték. A kislányra végül 15 órakor lakóházuk közelében, sértetlenül találtak rá a rendőrök. Kérdésükre a fiatal elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért el akarta hagyni végleg otthonát, de később meggondolta magát. A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának.

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.