Elnyerte büntetését a járdán száguldva előző kreatív sofőrzseni

Pénzbírsággal jutalmazták a rendhagyó mutatványt, de azt nem tudni, pontosan mennyivel.

2021. február 25., 21:45

Szerző:

Személyi sérülést nem okozott, de a kedélyeket alaposan felborzolta az az autós, aki a KRESZ szabályait meglehetősen liberálisan értelmezve (értsd: megszegve) oldotta meg azt a problémát, amit a Róbert Károly körúti kocsisorban való araszolás okozott neki január 21-én.

A sofőr fogta magát, és égszínkék autójával a járdára felszáguldva kerülte ki a dugót, amiről persze felvétel is készült: ez akkorát durrant a közösségi médiában, hogy a rendőrség neki is állt nyomozni utána: egy nap alatt azonosították a körúti Hamiltont, és el is indították ellene a szabálysértési eljárást. Ezt most fejezték be, a járművezetőre pedig pénzbírságot szabtak ki - ám azt nem árulja el a rendőrségi portál, hogy pontosan mekkorát.

Forrás/kiemelt kép: Police.hu

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.