Elfogták Kálmán Olga fenyegetőjét

Az édesanyja profilját használó férfi családja kiirtásával fenyegette meg a politikust. A győri tettest egyetlen napon belül elfogták, mindent beismert.

2021. május 6., 05:47

Szerző:

Családja kiirtásával, gyűlölködő és fenyegető üzeneteket kapott az ismert televíziós személyiség és politikus, aki május 4-én feljelentést tett. "„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne írtani az egész családodat a le és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék” - és hasonló üzeneteket kapott,

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya  az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Másnapra sikerült azonosítani az elkövetőt: az 53 éves V. Gábort győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, amelyről a férfi édesanyja közösségi profilját használva küldte a fenyegető üzeneteket. A férfi szabadlábon védekezik, és beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Kiemelt képünk: MTI/Balogh Zoltán)

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.