Elfogták a pedofil apát, aki hétéves lányát rontotta meg

Kiderült, a férfi korábban saját kisöccsét is megpróbálta megerőszakolni, ezért öt évet ült, de új párjának azt hazudta, hogy kábítószer miatt volt börtönben.

2021. február 22., 10:51

Szerző:

Hat nappal a szökése után elfogták azt a sárkeresztúri férfit, aki ellen hétéves kislánya megrontása miatt adtak ki elfogatóparancsot – tudta meg a Bors. R. Ferenc, aki saját közösségi oldalán sátánnak nevezi magát, szombat este váratlanul visszatért a házukhoz. Élettársa beengedte, de egyből jelezték a rendőrségnek, hogy ott van a körözött férfi.

A férfi Valentin-napon akarta megerőszakolni Valentinát, mostani párjával közös, hétéves kislányát. A nő a boltból hazaérve, az ablakon benézve látta, hogy mit tesz élettársa a közös gyermekükkel. 

Miután a szökésben lévő férfi napokkal később visszatért, a rendőrök pár perc alatt ott voltak a háznál és elfogták a 45 éves férfit. 

A Bors megkereste a férfi édesanyját, aki a lapnak elmondta, a fia korábban a hatéves öccsét is megpróbálta megerőszakolni. Ezért öt év börtönt kapott. A férfi élettársa erről nem tudott, csak annyit, hogy ült börtönben, de neki azt hazudta, hogy kábítószer miatt zárták be.

(Kiemelt képünk illusztráció: 168.hu | Dimény András)