Egymillió forintos öltönyt villantott Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcsra menet

2018. október 17., 17:48

Szerző:

Beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor szerdán egy videóval jelentkezett be a Facebook-oldalán. A miniszterelnök a repülőtérre tartott, ahonnan az Európai Unió állam- és kormányfőinek háromnapos csúcsértekezletére indult tovább. Azt viszont már a Sztárklikk vette észre, hogy Orbán háta mögött látható a zakója egy vállfára felakasztva, rajta a márkája: Galamb Szabóság.

Ez mindenképpen kifinomult ízlésről tanúskodik, ugyanis a Galamb Szabóságnál készült öltönyök – ahogy arról egy HVG-cikk tanúskodik – 2500 eurónál kezdődnek, de vannak drágább modellek is.

Az angol szövetekhez egyedi, csak ide gyártott gombok tartoznak, amelyeket Olaszországból szereznek be. Az egyik típus például egy különleges kagylófajta héjának csiszolásával készül. A minden mozzanatában kézzel varrott, szigorúan méretre szabott férfiruha szalonban készült öltönyök árát talán magyarázza: a Galamb Szalonban egy évben összesen 80 öltöny készül, de azok összes öltését kézzel szúrják be. Ráadásul a boltban egyszerre csak egy vendéggel foglalkoznak.

Mindezek fényében meglepő, hogy az aprócska családi megtakarításokból öltözködő Orbánnak ilyen, alsó hangon egymillió forintos öltönye van, amely azért – lássuk be – annyira nem is simul a testére. Persze lehet, hogy az új öltönyét a júniusi fiaskó után csináltatta. Az biztos, hogy a V4-csúcson készül kép alapján nem lehetne a Galamb Szabóság reklámembere.

A miniszterelnökről készült friss kép Brüsszelben, ezen nyilván a kocsiban készült videóban is látható öltönyében feszít. Döntsék el önök, megérte-e a az árát.

Orbán Viktor az EPP brüsszeli csúcstalálkozóján
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

20:06

Fotóriportereink képes beszámolója a budapesti október 23-ai rendezvényekről STOP A Magyar Kétfarkú Kutyapárt békemenete nyitotta a sort STOP Majd Orbán Viktor beszédét hallgathatták az arra járó békemenetelők STOP Végül Márki-Zay Péter és az ellenzéki pártok vezetőinek beszédei zárták a napot STOP