Egy hatemeletes bérház tetejéről ugrott le egy nyugdíjas

A 78 éves nőn már nem tudtak segíteni, meghalt. 

2023. szeptember 19., 12:54

Szerző:

Öngyilkosság történt Budapest I. kerületi Csalogány utcában hétfőn, amikor egy idős nő úgy döntött,hogy leugrik a hatemeletes bérház tetejéről. A néni a negyedik emeleten lakott, onnan sétált fel a ház tetejére. A ház gondnoka talált rá a 78 éves asszonyra, már holtan. 

„Ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra – jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni –, valószínűleg felállt a korlátra és levetette magát. Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk. Én itt találtam rá, rögtön hívtam segítséget” – mondta el a ház gondnoka a Metropol munkatársának.  Az asszony hófehér paravánnal takarták le, amíg kiérkeztek a temetkezési vállalattól – írja a lap. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Police.hu)

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.