Erre készült a DK

A DK december másodikára ígérte, hogy bemutatja mire készülnek újra. Viszont a projektükhöz a Facebook-oldal már elkészült, ahol le is rántották a leplet tervükről. Jön a DK TV.

2022. november 30., 11:05

Szerző:

Pár hete tett közzé egy posztot Gyurcsány Ferenc, amelyben újra előkerült a párt „készülünk” szövege, kiegészítve azzal, hogy újra készülnek.  A DK elnöke pár nappal a poszt után újra posztolt, amihez már egy dátumot is kaptunk: December 2, 18:00.

A második posztja a dátumon kívül egy másik mondattal egészült ki: „Lesz mit nézni.” És úgy néz ki tényleg, lesz, ugyanis a párt egy online tévét indít el, a DK TV-t. Az előbb említett dátum pedig az online tévének az indulása lesz. Az online tévének már kész a Facebook-oldala, aminek az első posztja alá is támasztja, hogy december másodikán indul a pártcsatorna.

Részletek még nem derültek ki, hogy milyen struktúrában, mely platformokon és mettől meddig fog futni a csatorna.

(Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc beszél a Fussunk össze fiatalok, Budapesten című rendezvényen Budapesten, 2021. augusztus 10-én. Fotó: Adrián Zoltán / 168.hu)

 

 

Az idei tél eddigi leghidegebb szakasza jöhet: a jövő hét elején számottevő talajfagy is kialakulhat, és a hideg a növényeket is nyugalomra inti – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön közölt agrometeorológiai elemzésében.