Trükkös módon nyitna ki egy presszó Debrecenben

A tulajdonos azt találta ki, hogy a vendégeit felveszi alkalmi munkavállalóként dolgozni.

2021. január 27., 21:56

Szerző:

 A Lagúna presszó nevű hely utoljára november 10-én volt nyitva, Antal Lajos tulajdonos szerint pedig már nagyon várják a vendégei a nyitást, ráadásul elfogytak a tartalékai, valahonnan muszáj bevételt szereznie.

 

“Szeretném ezt úgy véghezvinni, hogy jogkövető magatartást tanúsítok, és ezért találtam ki ezt, kicsit viccesen hangzik, de valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. És mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen” - mondta Lajos.

 

Összesen 50-70 embert venne fel.

 

A felhívásában munkavállalókat keres a sörcsapoló tesztelésére, illetve ellenőriztetné a billiárdasztal és a sörpadok tartósságát.

A tulajdonos egyúttal arról is beszélt, hogy várhatóan megbüntetnék, ha mindez megvalósulna, viszont nem tudná kifizetni a bírságot- írta a 24.hu

 

 

12:07

A Hősök terén rendezett tüntetés vezetőjét azért büntették meg, mert a hatályos szabályok ellenére szervezett gyülekezést. A februári végi megmozduláson körülbelül ezer ember vett részt, többségük maszkot sem viselt.