Czeglédy: A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a gépkocsinak, amivel követni próbáltak

A szombathelyi DK-s politikus olyan fotókat is közölt, amelyeken a házát és őt figyelő emberek láthatóak a feltételezések szerint. 

2021. április 21., 09:46

Szerző:

„Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék színű Mazda 3 típusú gépkocsinak, amivel a napokban követni próbáltak, mégis bízom benne, hogy ez nem igaz, és valakik »csupán« hamis rendszámot használtak.”

A rendőrség a feljelentése alapján elrendelte a nyomozást – írta a Facebookon dr.Czeglédy Csaba ügyvéd, a DK politikusa.

A politikus először április 19-én, hétfőn a Facebookon írt arról, hogy szerinte valaki megfigyeli. Czeglédy szerint a napokban többen felkeresték és megosztották vele képeiket a házát figyelő idegenekről.

„Egy kedves idős úr nemcsak lefotózta, de még a rendszámát is felírta a feltűnően várakozó Mazdának” – írta.

„Persze továbbra is lehet, hogy mindez csak a véletlen műve. Ha nem, és mégis a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat budapesti munkatársai élvezték egy kis időre Szombathely vendégszeretetét, nagy bajban van kis Hazánk, hiszen kutyájukat békésen sétáltató nyugdíjasok is észrevétlenül lefotózták őket” – fogalmazott. 

 
(Kiemelt kép: MTI | Balogh Zoltán)