Elment az esze? BKV-busz előtt büntetőfékezett egy autós Csepelen

2020. október 8., 06:33

Szerző:

Csepelen egy szabálytalankodó autós nem adta meg az elsőbbséget a 148-as busznak, amikor ki akart állni a megállóból, majd hosszú percekig büntetőfékezésbe kezdett – írja a bpiautosok.hu oldal egy utas beszámolója alapján.

A kocsi sofőrje rágyorsított, amikor a busz meg akarta előzni, majd feltartotta a járművet. A szemből érkező autósok is figyelmeztették a büntetőfékezést végzőt, de az így sem fejezte be a balesetveszélyes mutatványt.

Az esetről videó is készült, íme: 

 

(Az Infostart nyomán)

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.