Brutális számot közölt Karácsony

Karácsony Gergely főpolgármester megosztotta, hányan kérelmezték eddig a fővárosi rezsitámogatást. 

2022. november 24., 16:44

Szerző:

Tombol a megélhetési válság: közelítünk a tízezredik fővárosi rezsitámogatást igénylőhöz – írta ki közösségi oldalára Karácsony Gergely. 

„Ez a szám nagyjából tízszerese a tavalyinak”

– tette hozzá viszonyításképpen a főpolgármester.

(Kiemelt képünk: Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere sajtótájékoztatót tart, Budapest, 2020. január 29-én. Fotó: Bielik István/168.hu)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).