Megtalálták a Borkai Zsolt orgiájának egyik női résztvevőjét, elismerte a prostitúciót

2019. október 15., 09:03

Szerző:

A szerb bulvárlap, a Kurir megtalálta és megszólaltatta a Borkai Zsolt és üzletembert barátainak orgiáján részt vevő egyik nőt – szúrta ki a 444. A nő állítása szerint a társaság Dubrovnikban várta őket tavaly júniusban (szemben a botrányt megszellőztető bloggal, amely 2018 pünkösdjéről írt), de ők nem tudták, hogy politikusok is lesznek a hajón, hanem hogy csak magyar üzletemberekkel töltik a hétvégét.

A nő elmondása szerint a jachton hat nő volt, közülük három horvát. Az egyik horvát nő egy ismert modell, Iva Grguric volt. A meghívás a most megtalált nőhöz futott be, ő kereste telefonon a másik két horvát nőt. Iva Grguric vele érkezett Zágrábból a kikötőbe.

Szex volt

– ismerte el a nő a kiszivárgott videó- és fényképfelvételek alapján a nyilvánvaló tényt. Állítása szerint később őket partra tették, de Iva Grguric tovább maradt, aki további pénzért egyéb szolgáltatásokat is vállalt.

A győri polgármestert vasárnap minimális előnnyel újraválasztották. A kormánypárti Magyar Nemzet értesülései szerint kedden 11 órakor bejelenti kilépését a Fideszből – ezt hétfő este a Hír TV-ben Hollik István kormányszóvivő is megerősítette –, de arról nincs szó, hogy lemondana posztjáról.

2024. április 27., 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.