Magyar Nemzet: Borkai Zsolt kedden kilép a Fideszből

2019. október 14., 18:46

Szerző:

Orbán Viktor azerbajdzsáni távollétére hivatkozva nem egyeztetett Borkai Zsolttal, Győr újraválasztott polgármesterével. Helyette Kövér László és Kubatov Gábor beszélt a botrányos videóival a hírekben szereplő Borkaival a Fideszen belüli, illetve kívüli jövőjéről, ugyanis

a kormánypárti Magyar Nemzet értesülései szerint Borkai Zsolt kedden sajtótájékoztatón bejelenti, hogy kilép a pártból.

Az egyelőre nem világos, hogy a zuhanó népszerűsége ellenére továbbra is vezetni akarja-e Győr városát. Vasárnap alig több mint 600 szavazattal győzött hétvégén az ellenzéki Glázer Tímeával szemben, az ellenzék pedig sietve jelezte, hogy újraszámlálást kezdeményez a csekély különbség miatt.

 

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.