Bayer Zsolt szörnypofájú, nemzetáruló gazembernek nevezte Szabó Tímeát, aki eltakarodhat a "jó büdös francba"

2020. április 21., 10:56

Szerző:

Bayer Zsolt publicista a blogjában a független sajtó vonatkozó címeinek felhasználásával felidézte, hogy a Fidesz tegnap a parlamentben széttapsolta a párbeszédes Szabó Tímeát, aki szóvá tette, hogy Magyarországon a világon a legmagasabb a halálozási ráta, majd számon kérte: ha megvan a védőfelszerelés, miért halnak meg ennyien, miközben Erdélybe és Horvátországba küldjük a maszkokat.

A fideszes publicista ezután ekképp összegzett:

„Hát ez tényleg hallatlan! Bezzeg, amikor ezek síppal-dobbal, nádi hegedűvel, meg egy saját névjegyét magasba emelő lófasszal őrjöngenek odabent, az tök jó szokott lenni. Az a demokrácia!

Hát akkor majd megszokjátok. Majd te is megszokod, te szörnypofájú, nemzetáruló gazember, akinek az a legnagyobb problémája, hogy a kormány védőeszközöket küld a határon túli magyaroknak. Majd megszokod. Ha pedig nem tetszik, eltakarodhatsz a jó büdös francba. Sőt: még kussolhatsz is.

Világos?"

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.