Felborult egy román horrorkaraván Csengersimánál

2019. november 4., 17:40

Szerző:

A 49-es számú főúton haladt Csengersima külterületén az államhatár felé egy román járműszerelvénnyel egy 37 éves román állampolgár november 3-án éjjel.

A szerelvény az 54-es kilométerszelvényében eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A járműszerelvény az úttest melletti árokba borult, a járművezető megsérült.

Fotó: police.hu

A rendőrök megállapították, hogy a kisbuszból és a hozzá kapcsolt trélerből álló járműszerelvény – amelyen két személygépkocsit szállított a járművezető szabálytalanul – a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva vett részt a közúti forgalomban – jelentette a police.hu.

 

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.