Totális készültség a Fidesz frakcióülése miatt

Rendőri készültség, új térfigyelő kamerák, lezárt utak Balatonalmádiban, ahol a Fidesz tart kihelyezett frakcióülést. 

2022. szeptember 21., 15:57

Szerző:

Balatonalmádiban gyűlik össze szerda délután kihelyezett frakcióülésen a Fidesz teljes vezérkara, már a délelőtti órákban lezárták a hotelhez vezető utcákat, rendőrök posztolnak a környéken – írta meg a Blikk.

Rendkívüli készültséggel biztosítják a helyszínt

A Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez köthető Hunguest BÁL Resort hotelben rendezik a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülését. A két napos rendezvényt egy sor kiemelt biztonsági intézkedés előzte meg: rendőrök lepték és zárták le szalaggal a hotelhez vezető utakat, illetve a környező járdákat. A Blikk információ szerint civil ruhás rendőrök, TEK-es kocsik is biztosítják a helyszínt. Az ülés a nyilvánosság teljes kizárásával zajlik, kizárólag az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga, például a közeli bölcsődébe igyekszik a gyermekéért. 

A közeli villanyoszlopokon 360-as szögben is rögzíteni képes térfigyelő kamerákat helyeztek el. Még a főút melletti járdákat is tisztára sepregették. 

(Kiemelt fotónk: Hunguest BÁL Resort hotel via Facebook.)

 

Tegnap 21:22

Nagy Eszter ötpárti ellenzéki jelölt a szavazatok 60,81 százalékának, összesen 1204 szavazatnak a megszerzésével kerekedett felül a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bálványkövi Istvánra leadott 714 szavazattal (36,06 százalék) szemben.