A Fidesz még Zuglóban is győzni tudott

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon gratulált a párt jelöltjének.

2022. szeptember 18., 20:48

Szerző:

„Szép győzelem Zuglóban! A baloldal csak az árnyékból figyeli, ahogy a választók szép lassan kizavarják őket a fővárosból is. Gratulálok, Juhász-Pintér Pál” – reagált közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a zuglói időközi választás végeredményére.

A fideszes győzelem előzménye, hogy a párbeszédes Szabó Rebeka országgyűlési mandátumszerzését követően időközi választást tartottak Zuglóban. A baloldalon Szabó párttársa, Kökény Dalma Ilona indult, akinek személyesen kampányolt a főpolgármester. Kökénnyel szemben a Fidesz Juhász-Pintér Pált indította, aki meg is nyerte az időközi önkormányzati választást. 

Újbudán az egyik körzetben az összellenzéki támogatással indult momentumos jelölt, Lados Tamás nyert a fideszes Elekes Tamással szemben. A másik körzetben viszont a fideszes Jankó István nyert a szintén összellenzéki támogatással indult Devecseri Mátyással szemben. Eddig mindkét helyen momentumos politikus ült: Bedő Dávid és Orosz Anna, akik az országgyűlési választáson bejutottak a Parlamentbe, írja a hvg.hu.

(Fotó: Pörneczi Bálint / AFP)

10:21

A Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának tagjai október 15-én emléktáblát avatnak Horthy Miklós tiszteletére Újszegeden, ahol Mihálffy Béla, a megye 2-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője is beszédet mond.

2022. október 2., 06:05

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg szombaton a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet, amelyen a hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az eseményt követően közleményben az MTI-t.