Újabb áldozatot követelt a Balaton

Hiába élesztették újra a fiút, meghalt a kórházban.

2021. augusztus 13., 09:48

Szerző:

Vízibicikliről csúszott a vízbe egy 15 éves fiú csütörtök délután Balatonfenyvesen. A sonline.hu azt írja, hogy egy fenyvesi vízimentő lett figyelmes arra, hogy hangosan kiabál segítségért egy család. A közelben lévő evezős mentők perceken belül megtalálták szonárral a vízben elmerült fiút, majd megkezdték az újraélesztését, azonban meghalt a fiú a veszprémi kórházban. Nem merült fel idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

(Kiemelt képünk illusztráció)

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Miniszterelnökség által aláírt támogatói szerződésnek köszönhetően a tavaly októberben megrendelt húsz szerelvény mellett további 31 új modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamossal bővül a fővárosi járműflotta.

A főváros vezetése elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi belvárosi „autópályák” helyett újjáéledő sugárutak legyenek Budapesten, ezért a városlakók, gyalogosok és kerékpárosok érdekeit szem előtt tartva újítják meg a Váci utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Üllői utat - jelentette be a főpolgármester pénteken Budapesten.