Azért rendeznek a Puskásban három BL-meccset, mert Németország és Ausztria sem engedi be az angol csapatokat

A Lipcse-Liverpool mellett a City-Mönchengladbach és a Tottenham-Wolfsberger meccs is a budapesti stadionban lesz.

2021. február 14., 11:50

Szerző:

Miután az RB Leipzig nagyjából egy héttel ezelőtt bejelentette, hogy a Liverpool elleni mérkőzésüket Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban játsszák majd, több német csapat is társult, és ők is a magyar fővárosba helyezik át BL-nyolcaddöntős párharcukat. Ennek oka, hogy a jelenleg Németországban érvényben lévő korlátozások kizárják annak lehetőségét, hogy a vírus által súlyosan érintett országokból beutazzanak.

A Szoboszlai Dominiket, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is felvonultató Lipcse február 16-án, a Mönchengladbach pedig február 24-én lép pályára aktuális ellenfele, a Manchester City ellen.

A Tottenham Hotspur csapata péntek este jelentette be hivatalos oldalán, hogy az osztrák Wolfsberger csapata elleni mérkőzésüket szintén Budapesten rendezik majd meg, ugyanis Ausztriában is hasonlóan szigorú szabályozások vannak életben, mint Németországban. A mérkőzés időpontja február 18.

Ezzel termtenének biztonságot munkakörnyezetet a színház dolgozóinak, megakadályozva a visszaéléseket, a zaklatásokat és az erőszakot. Éppen egy éve robbant ki a botrány Eszenyi Enikő körül.