Azahriah: Magyar Péter nem mond semmi újat

Azahriah szerint amiket Magyar Péter mond, nem feltétlen hírértékűek. A zenész arról is beszélt, hogy mégsem akkora spanok Orbán Viktorral. 

2024. március 1., 08:13

Szerző:

Azahriah a Jólvanezígy podcast vendége volt, amiben kitértek Magyar Péter telexes videóban elhangzó megszólalásaira is. Ahogy arról beszámoltunk,  Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen, „illetve olyan helyekről is kaptam támogatást, amit nem gondoltam”. Példaként egyházi vezetőket, régi barátokat, illetve a Történelmi Magyar Családok Szövetségét említette – derül ki Magyar Péter Telexnek adott interjújából.

Magyar Péter szerint a jelenlegi politikai helyzet nemcsak a Fidesznek, de az ellenzéknek is az érdeke. „Látni kell szerintem, hogy itt mindenki fogva van. Kormányzaton belül is mindenki fogva van, hogy éppen személyes információkkal, pénzügyi machinációk vagy más miatt, az egy kérdés, és az ellenzéken belül is nagyon sok mindenki fogva van.”Arra a kérdésre, hogy Rogán lecserélhető-e más miniszterekhez hasonlóan, vagy neki van-e valamilyen speciális tudása, azt mondta, hogy „szerintem Rogán Antalnak van speciális tudása, nagyjából mindenkiről”.

Azahriah szerint Magyar Péter nem mond semmi újat

Amiket Magyar Péter mond, nem feltétlen hírértékűek, hiszen „amiket elmondott, az a legtöbb ember számára nem újdonság. Az a pluszfűszer benne, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta nyilvánosságra. Én nem vagyok ennek a híve, hogy bármiről is beszélnek – megnéztük őket, láttuk, hogy kiszálltak a kocsiból –, az egy teljes cikk. Vagy derítsék ki, hogy miről beszéltek, vagy ne is legyen cikk egyáltalán” – reagált az énekes egyben Orbán Viktor és Rogán Antal budavári lakásban tartott találkozójára.

Azahriah úgy látja, az egész kegyelmi ügy azért tudott ekkora botrányt kirobbantani, mert a kormány részéről is érkezett rá reakció, és látható következménye volt az ügynek, és több fontos embert is lemondattak. „Annyi hasonló ilyen dolog volt már az évek során, és mindenki szart bele” – véli Azahriah.

Azahriah  arról is beszélt, hogy eltűntették Orbán Viktor TikTok-oldaláról 

Tavaly októberben akkora hír volt Azahriah tripla telt házas koncertje, hogy még Orbán Viktor is viccelődött vele a Tiktokon, Az október 23-i beszéde előtt kirakott egy videót, amin a sold out felirat látszott, és a videó alá betaggelték Azahriah nevét. Sőt, a videó zenéje is Azahriah és Desh Rampapapam című száma is hallható volt alatta. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ehhez a jelenséghez hasonlította telt házas október 23-i beszédét. Aztán teljesen eltűnt Orbán Viktor Tittokjáról Azahriah, és beleállt a zenészbe az Alapjogokért Központ. 

„Gyanús. Van benne egy rossz szájíz. Ezek szerint mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk”– mondta Azahriah. Az énekest egyébként elmondása szerint nem hatják meg az őt érő esetleges támadások, noha elmondása szerint még a „kelleténél jobban is” figyeli a róla szóló híreket. Így értesült például arról is, hogy van, aki sátánistának tartja.

(Kiemelt képünkön: Azahriah. Fotó: Instagram.com/azahriah_official)