Az ELTE eltolta decemberre az őszi szünetet, de más egyetemek is bevezettek változásokat

A tanév elindulása előtt módosította az ELTE az őszi szünet idejét, a BGE úgynevezett intenzív hetet tart, a Műegyetemen pedig nem is lesz őszi szünet.

2022. szeptember 6., 17:53

Szerző:

Még a tanév megkezdése előtt módosította az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) a tanév eredetileg tervezett rendjét, így más időpontban lesz az őszi szünet, de más egyetemek is változtattak az őszi szünettel kapcsolatban – írta a Napi.hu.

Az ELTEn z őszi szünet december 12-17 között lesz, ezzel a szorgalmi időszak vége december 9-én lesz. A Budapesti Gazdasági Egyetemen az október 24. és 29. közötti időszak úgynevezett intenzív hét. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen pedig nem jelöltek meg őszi szünetet a 2022/2023-as tanév időbeosztásában.

(Kiemelt kép: Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karának (ELTE TTK) épülettömbje a Pázmány Péter sétányon, a főváros XI. kerületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

07:56

Szinte valamennyi magyarországi vállalkozás rendelkezik a váratlan helyzetek kezelését segítő biztosítással – derül ki a Hungarikum Alkusz Cégcsoport felméréséből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.