Alföldi Róbert: Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?

Alföldi annak apropóján szólalt fel, hogy a napokban megjelent az a kormányrendelet, amely értelmében az egyedülálló státuszúak csak külön miniszteri engedéllyel fogadhatnak örökbe gyereket, az azonos nemű párok előtt pedig teljesen bezárult a lehetőség.

2021. február 28., 15:40

Szerző:

Alföldi Róbert, színész-rendező is csatlakozott ahhoz a közösségi oldalakon terjedő kampányhoz, amely kiáll a szivárványcsaládok mellett. Alföldi most annak apropóján posztolt a Facebookon, hogy a napokban megjelent az a kormányrendelet, amely értelmében az egyedülálló státuszúak csak külön miniszteri engedéllyel fogadhatnak örökbe gyereket, az azonos nemű párok előtt pedig teljesen bezárult a lehetőség.

„Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a törvény rögzíti,hogy a kormány, azon belül is a családokért felelős tárca nélküli miniszter tudja engedélyezni és dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen, és azt is, hogy ki szerethet, segíthet, nevelhet olyan gyerekeket, akiknek nincs se családja, se szülője, se szeretet az életében” - írta a rendező, majd hozzátette: „Szép! Tényleg, ez egy keresztény kormány! Most már igazán látszik!”

„Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?” - zárta.

(A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Alföldi Róbert Facebook-oldala)